FAQ’s

Antwoorden op de meest gestelde vragen.

Wat doen jullie allemaal?

We doen behoorlijk veel eigenlijk!
Onze projecten bestaan vaak uit websites die volledig (op)nieuw gebouwd worden, herontwerp, onderhoud, logo ontwerp enz. Webdesign zien we op verschillende manieren naar wat jij wenst. Kijk maar eens op onze All-In Pakket en Extra diensten pagina’s. Wil je graag je nieuwe logo gebruiken voor bijv. briefpapier, posters en reclameborden? Ook daar kunnen we je zeker bij helpen.

Werken jullie met een uurprijs?

We gaan pas met een uurprijs werken wanneer het ontwerp af gaat wijken van onze bestaande en vertrouwde templates. Uitgangspunt is het thema Divi van Elegant Themes en daar kan eigenlijk bijna alles al mee. Wij hebben daar diverse templates voor gemaakt die breed inzetbaar zijn. Maar wil je toch net wat specifiekere aanpassingen, of mis je net die ene interactie plug-in, enz. Dan zullen we dat voor jou uitwerken en gaan we een uurprijs hanteren. Eerst maken we een schatting voor het aantal uren dat we denken daarvoor nodig te hebben zodat je niet voor verassingen komt te staan.
Het uurprijs wat wij hanteren is €50,- per uur.

Hoeveel kost een website?

Ons All-In Pakket kost €499,- en wat daar allemaal bij hoort kan je op onze info-pagina’s lezen. En dat is behoorlijk veel. Pas wanneer het om specifiekere aanvullingen gaat dan zal de prijs gaan stijgen. Kijk bij onze extra diensten voor alle mogelijkheden en wij hebben al een aantal combinaties voor je op een rij gezet!

Hoe gaat het ontwerp proces?

We werken vanuit 7 stappen en dat is echt van begin tot eind. Het ontwerpen van de website is volledig transparant en tijdens het proces zal er meerdere keren om akkoord gevraagd worden. We proberen echt al je wensen en doelstellingen uit te werken. Wanneer je website specifieke aanpassingen vraagt dan zullen we enkele stappen herhalen totdat we echt samen tevreden zijn. En als dan je website klaar is om online te gaan, zorgen wij er voor dat je alle nodige tools hebt om later je website zelf te onderhouden, aan te vullen of aan te passen. Wij blijven uiteraard klaar staan voor hulp. Liever ons het beheer laten doen? Geen probleem en bespreek dat met ons!

Kunnen we op locatie afspreken?

Zeker! En tot een straal van 50 km vanaf Roosendaal (Noord Brabant) kom ik graag zonder bijkomende reiskosten. Een kop koffie vind ik dan weer wel erg lekker.

Kan je ook drukwerk leveren?

Ik kan ervoor zorgen dat alles drukklaar is. Het design, kleuren en benodigde bestanden. Wanneer gewenst zorg ik zelf voor de afhandeling met voor mij vertrouwde drukkers.

Hoe lang duurt het ontwerp proces?

Voor webdesign is het streven om altijd binnen 1 week een eerste indruk te geven. Na goedkeuring gaan we de website bouwen en houden we een marge van 15 tot 30 dagen aan. Uiteraard kan ik dit vooraf inschatten zodat je weet waar je aan toe bent. Wil je ook een nieuwe huisstijl en logo, dan kost het natuurlijk iets meer tijd maar kan ik op dat moment de beste schatting maken. Ons doel is om altijd volledig klaar te zijn binnen 1 1/2 maand.

Hoe gaat de betaling?

We sturen na afronding een factuur voor het totale bedrag. Wanneer gewenst kunnen we dit splitsen in twee termijnen. Mocht er ook gebruik gemaakt worden van de extra dienst “Hosting & Onderhoud” dan werken we met een factuur op jaarbasis. Heeft u nog geen eigen domeinnaam? Wij zorgen dat u deze in eigen beheer krijgt zodat u daarvoor altijd zelf de directe prijs heeft en daar later mee kan doen wat u wenst.